درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

جوکار: اقدام نابخردانه‌ پارلمان اروپا علیه سپاه ناشی از عدم شناخت قواعد و موازین بین‌الملل است

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه یک اقدام نابخردانه‌ و ناشی از عدم تحلیل صحیح و درست و همچنین عدم شناخت درست قواعد و موازین بین‌الملل و منشور سازمان ملل است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به اقدام اخیر پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران اظهار کرد: این اقدام پارلمان اروپا در حقیقت یک اقدام نابخردانه‌ای بود که ناشی از عدم تحلیل صحیح و درست و همچنین عدم شناخت درست قواعد و موازین بین‌الملل و منشور سازمان ملل است؛ اگر اروپایی‌ها این مسائل را درک می‌کردند دست به چنین کاری نمی زدند.

 

وی با بیان اینکه اقدام شنی اورپایی‌ها نشان دادن پارلمان اروپا از موقعیت خوبی برخوردار نیست، افزود: مشخصاً اروپایی‌ها دقیقاً مسیر ترامپ و آمریکا را تکرار می‌کنند و امکان دارد حتی این اقدام دیکته شده از سوی آمریکایی‌ها بوده و اروپا نقش مجری را داشته باشد.

 

قطعنامه پارلمان اروپا دارای اغراضِ سیاسیِ ضدایرانی است

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس ضمن محکومیت اقدام اروپایی‌ها این قطعنامه پارلمان اروپا را مبنی بر اغراض سیاسی ضدایرانی ارزیابی کرد و گفت: سپاه پاسداران برآمده از متن مردم است و برابر قانون اساسی در راستای حفاظت از منافع ملی حرکت می‌کند و نقش ماندگار و غیرقابل انکاری در مبارزه با تروریست در سطح منطقه غرب آسیا دارد؛ نماد این حرکت شجاعانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است که با ایثار و فداکاری، امنیت و آرامش را برای منطقه به ارمغان آورد.

 

جوکار به اقدامات تروریستی کشورهای اروپایی اشاره کرد و افزود: اینکه اروپایی‌ها، سپاه که یک رکن اساسی حاکمیتی به حساب می آید را متهم به تروریستی بودن می‌کنند در واقع به معنای دخالت کشورها در نظم و مقررات بین المللی است. این اقدام رویه بسیار خطرناکی است که با این رویه می‌توان حتی ارتش کشورهای اروپایی را تروریسم واقعی قلمداد کرد.

 

اروپایی‌ها تروریست‌های منطقه‌ای هستند

وی ادامه داد: اروپایی‌ها در عراق و غرب آسیا و همچنین در نقاطی از آفریقا نقش تروریستی داشتند و زن و مرد و کودک این کشورها توسط ارتش اروپایی کشته شدند. به عنوان مثال آلمان در جنگ تحمیلی حمایت‌های زیادی از رژیم بعث عراق کرد و سلاح‌های شیمیایی در اختیار این رژیم قرار داد و امروز شمار زیادی از مجروحان و جانبازان هستند که قربانی این تروریسم شدند. انگلیسی‌ها هم در جنگ تحمیلی تجهیزات نظامی مثل هلی‌کوپتر برن و توپ‌های دور برد در اختیار صدام گذاشتند.

 

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس تصریح کرد: اروپایی‌ها خودشان تروریست‌های منطقه‌ای هستند و ارتش‌هایشان نیز ارتش تروریستی هستند و اینها با فرار از واقعیت‌ها دست به چنین اقدامی زدند و نوکری خودشان را نسبت به آمریکا اثبات کردند./ فارس

ارسال نظر